Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Het EK mag wat mij betreft afgeschaft worden. Een pure vorm van nationalisme.

Schrijver: Vedat Gök, 4 jun. 2012


Geplaatst in de categorie: sport

4,7 met 3 stemmen 73Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Eelt
Datum:
7 jun. 2012
Email:
a.renselaarsimpc.nl
Bravo!! Het is om ziek van te worden.
In 1978 werd er tenminste nog actie gevoerd om niet mee te doen aan het kampioenschap in de dictatuur Argentinië. We zijn nu zo verdwaasd dat je niemand hoort over de politieke situatie in Roemenië.
Soms schaam ik me dat ik de Nederlandse nationaliteit bezit als ik die *****s per ongeluk op tv zie met hun oranje attributen. Stelletje opgefokte malloten en dat voor een spelletje! Dit legt zo'n grote druk op de gevoelige jongetjes van oranje. dat ze daardoor weer geen kampioen worden!
P.s. !978 kan ook 1876 zijn geweest. Geen zin om me er in te verdiepen.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
4 jun. 2012
En teveel nationalisme leidt altijd tot nare toestanden. Helaas is een EK-boycot momenteel al mosterd na de maaltijd, want de Oranje-knakkers zijn met hun naïeve pretletterbekkies al afgereisd naar hun luxe hotel, waar ze zeker niets zullen merken van de dagelijkse opsluiting en marteling van vele oppositievoerders tegen het misdadige regime in Oekraïne. Dat is voetbalverstand, landen tegen elkaar, in plaats van een kosmopolitisch/holistisch besef van gelijkwaardigheid en humane verantwoordelijkheid wereldwijd.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)