Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Alle borsten, groot en klein, zijn beter af zonder siliconen, want deze lichaamsvreemde rotzooi blijkt eindelijk te worden erkend als verpestende absurditeit. Ze lekken als de pest en hun doel is niet alleen onzinnig, maar bovenal crimineel! Alle borsten zijn mooi zoals ze zijn en verder geen debiel gesleutel graag door gewetenloze winstjagers!

Schrijver: Joanan Rutgers, 21 juni 2012


Geplaatst in de categorie: vrouwen

1.1 met 16 stemmen 298Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Monique Methorst
Datum:
1 juli 2012
Email:
moi636yahoo.com
Van mij krijgt hij geen gelijk, de ene keer kwijlt hij er op los bij het zien van een tiet en dan weer dit...
Het gaat niet altijd om ijdelheid, vrouwen zat die met een trauma rondlopen, niet durven zwemmen om maar een voorbeeld te noemen.
Alsof alle pikken zo prachtig zijn, kom nou toch zeg, dat zijn van die dooddoeners.
Naam:
Iris
Datum:
28 juni 2012
Email:
iris.aguirretigo.com.py
Ik denk dat Joanan Rutgers hier volkomen gelijk heeft. Afgezien van vrouwen die een borst (of borsten) afgezet werden wegens ziekte, zie ik de vrouwen liefst met hun natuurlijke borsten, of ze groot of klein zijn speelt daarbij geen rol, als hun ogen maar glanzen en vriendelijk kijken, dat vind ik veel doeltreffender. Ogen zijn veel belangrijker dan borsten om een goed beeld van de vrouw te bekomen.
Naam:
Monique Methorst
Datum:
21 juni 2012
Email:
moi636yahoo.com
En wie ben jij dan met je mening over dingen waar je niets van af weet? Want je gaat volkomen voorbij aan andere redenen waarom een vrouw voor zo'n ingreep zou kiezen. Je bent geen psychiater, noch arts. Flikker op met je vooroordelen man. Dit is nou een onderwerp waar je gewoon niet mee moet bemoeien, wij vrouwen maken zelf wel uit wat wij met ons lichaam doen. Bovendien: je hebt het over siliconen die nu in de media besproken worden, je gaat volkomen voorbij aan de rest.
Alle borsten zijn mooi zoals ze zijn?? Wat een ongelooflijke bull**** weer. Je hebt echt geen flauw benul waar je het over hebt.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)