Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 6 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
11 juli 2012
Email:
joke190411hotmail.com
nogmaals, deel 1 van de bewering.
zie....

www.nederlands.nl/nedermap/beweringen/bewering/130172.html?zoekresultaat=ja
Naam:
Monique Methorst
Datum:
28 juni 2012
Email:
moi636yahoo.com
Dat is omdat ik Joke schreef dat het soms beter is om los te laten. De reacties voeden elkaar, het blijft maar doorgaan. Maar mij is glashelder wat hier als bewering geschreven staat, het is ook niet altijd leuk om iets uit te moeten leggen.
Naam:
Hendrik
Datum:
26 juni 2012
Email:
klaassens38zonnet.nl
Len, waarom kom je Joke te hulp door haar een uitweg te bieden? Zij kan zichzelf toch wel verdedigen door uit te leggen wat zij met deze bewering bedoelt?
De uitweg die je hier voorstelt is trouwens flinterdun, Len. Al sinds de tijd van de Romeinse consuls, die ook gekozen werden, wordt er geklaagd over miscommunicatie tussen kiezer en politiek. Dat gekozenen zich na hun verkiezing weinig meer aantrekken van het stemvee, is iets van alle tijden.
Naam:
Len Cornelis
Datum:
24 juni 2012
Natuurlijk is politiek aan het veranderen. Hendrik wijst daarop. Tenzij Joke meer de miscommunicatie bedoelt. En wel tussen politiek en kiezer. Waarbij kiezers slecht weten hoe te stemmen op basis van programma's. Maar misschien begrijp ik haar verkeerd.
Naam:
J.de Groot
Datum:
24 juni 2012
Email:
joke190411telfort.nl
toelichting,
zie ook bewering 08-03-2012.
Naam:
Hendrik
Datum:
22 juni 2012
Email:
klaassens38zonnet.nl
Joke, sinds jouw vorige bewering van 8 maart is het kabinet-Rutte toch echt gevallen. Ook is er een Kunduz-akkoord. Roemer kon na 12 september wel 'es premier worden. Volgens mij is er daarom wel degelijk iets aan het veranderen in de Nederlandse politiek.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)