Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

De pretentieuze naam van deze site gaat te vaak door het slijk als je kijkt naar de kwaliteit van haar inhoud. Dat is niet erg, als je verder dan maar ook niets pretendeert. Helaas is dat niet het geval. De redactie hanteert zowel voor schrijvers als lezers de Balkenende-norm, een heel leger van quasi objectieve redenen van afwijzing.
Overigens vind ik de kwalificatie "eenzame veel- schrijvers" (Hans Mooi) niet zo fraai, een beetje degenererend. Ik ken namelijk veelschrijvers die helemaal niet eenzaam zijn. Precies, daar ligt nu de grens , de grens van het respect.

Schrijver: Guus Flater
Inzender: Uitgeverij De Flaterij, 16 augustus 2012


Geplaatst in de categorie: sterkte

2.8 met 16 stemmen 355Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
20 augustus 2012
Email:
joke190411hotmail.com
Hij is weg, ja ik help wel...graag gedaan!
Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
19 augustus 2012
Email:
klaassens38zonnet.nl
Met de eerste zin ben ik het helemaal eens. Ik vraag me af hoe dat komt. Staat de site misschien té veel open voor mensen die helemaal niet van plan zijn om een fatsoenlijk stuk te schrijven? De sfeer wordt hier in elk geval steeds grimmiger: veel scheldpartijen, weinig nuance en veel oppervlakkige riedels. Daarom haken serieuze bloggers steeds meer af.
Naam:
Godefried Bergen
Datum:
18 augustus 2012
'Denigrerend' bedoelt Flater in plaats van 'degenerend', die wellicht bewusteloos een taalgijntje maakte. Wat is een 'heel leger' aan afwijzingen eigenlijk? Guus lijkt beetje gepiekerd om 'eenzame veelschrijver'. Fijn dat hij het opneemt voor anderen. Of voor zichzelf? Je weet het niet. Rubriek Bewering is vaak in geneveld verhullend. Toch?
Naam:
J.de Groot
Datum:
18 augustus 2012
Email:
joke190411hotmail.com
volgens mij, staat er hier een komma verkeerd ...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)