Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Een hier gegeven cijfer zegt meer van de gever van dat cijfer dan van het product waarvoor het is bedoeld.

Schrijver: Zenzibel, 4 september 2012


Geplaatst in de categorie: algemeen

1.6 met 24 stemmen 213Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
10 september 2012
Email:
klaassens38zonnet.nl
Dorknoper, jouw reactie komt op mij gewoon ridicuul over. Ik heb verschillende reacties gepost in een discussie, waarin zenzibel exact het tegenovergestelde beweerde van wat hij nu beweert. Dat heeft niets met 'obsessie' te maken; het valt mij en Dyenne onmiddellijk op, vooral vanwege de heftigheid waarin zenzibel destijds reageerde. Ik veronderstel daarom dat er iets is gebeurd waardoor hij plotseling van mening is veranderd.

Jouw uitspraak dat een ander geobsedeerd zou zijn door bewijslast wordt helemaal wrang als je bedenkt hoe veel moeite jij doet om het veronderstelde ongelijk van anderen aan te tonen. Of gelden voor jou misschien heel andere regels, normen en waarden dan voor anderen?
Naam:
Dorknoper
Datum:
6 september 2012
De obsessie met bewijslast en historische details door de 'aanvallers', ervaar ik als treurig. Voor lezers is deze aanpak zeer oninteressant, vermoed ik. Misschien wel voor een literair Openbaar Ministerie. Als dat zou bestaan.
Naam:
Dyenne
Datum:
6 september 2012
Email:
dyenne72home.nl
Hans,
Wat spreek jij jezelf tegen. Onder een bewering van mij waar ik stelde dat het stemmen meer zegt over de stemmer dan over de schrijver vond jij onzin.
Leg uit?
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
5 september 2012
Jah en, boeiend, wat dan nog? Wat zou dat?
Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
5 september 2012
Email:
klaassens38zonnet.nl
Heel opvallend wat je hier beweert, 'zenzibel'. Op 14 juni postte Dyenne een bewering met een vrijwel identieke tekst. Je was het toen gloeiend met haar oneens en reageerde daarom met:

Naam: zenzibel
Datum: 15-06-2012
Emailadres: zenzibelatmsn.com
Bericht: "Wat een onzin! Er wordt zo veel van slechte kwaliteit geschreven (kijk hier maar eens om je heen) en zou je daar geen opmerkingen over mogen maken? Waarom zegt dat meteen iets over jezelf en niet over het te bekritiseren product?
Het valt mij verder inderdaad op dat lieden die zelf denken te kunnen schrijven zichzelf gauw te kort gedaan voelen, geen enkele kritiek kunnen accepteren, meteen van zich afslaan en degene die kritiek levert de volle laag geven.
Of zegt dat dan weer iets van die "schrijver" zelf?"

Waarom beweer je nog geen drie maanden later exact het tegenovergestelde, 'zenzibel'? Of hangt de mate waarin je de cijferbeoordeling als geheel appreciëert misschien af van de cijfers die aan jouw eigen blogjes worden toegekend? Voor mijn gevoel heeft het daar alle schijn van.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)