Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 7 reacties op deze inzending:

Naam:
Dorknoper
Datum:
28 dec. 2012
Humor op niveau van schoolkrantjes over nijlpaarden, bulldogs, bebrilde honden, kuitenbijtertjes en hinnekend gelach. Aan beproevingen van lezers komt zo geen einde. Hier haakt saaie Dorknoper graag af!
Naam:
Dickerdack
Datum:
27 dec. 2012
Dorknoper: ik ben geen poes, maar een nijlpaard! En zoals je weet zijn nijlpaarden dol op bebrilde honden die medeburgers met gemene wetsartikelen in de kuiten bijten. Dankzij jou en je soortgenoten worden eerzame burgers met een kluitje in het riet gestuurd, wat de gemeenten jaarlijks ettelijke miljoenen oplevert. Maar beperk je kuitenbijterij tot je werkplek, Dorknoper, zoals het een goed ambtenaar betaamt!
Naam:
Tom Poes
Datum:
27 dec. 2012
Hihihi, Dorknoper: je bent een buldog met een mal hoedje op. Verder zeg je van jezelf dat een echte Dorknoper maar twee maal per jaar lacht. Hoe zou een ander jouw commentaar dan nog serieus kunnen nemen?
Naam:
Dorknoper
Datum:
26 dec. 2012
Poes Dickerdack heeft blijkbaar alle tijd om onze melige stemming met nieuwe bijdragen in stand te houden. Hulde! Zijn pogingen om een flard van Marten Toonder's humor te evenaren, stemmen evenwel tot diepe zorg.
Naam:
Tom Poes
Datum:
25 dec. 2012
@Bullebas: heb je ooit gehoord van een kat die zelfmoord pleegde en daarna in een lijkwagen naar het kerkhof werd gereden? Hihihi, Bullebas, ik ben bang dat je in de aanloop naar Oud en Nieuw te diep in het glaasje hebt gekeken.
Naam:
Dickerdack
Datum:
25 dec. 2012
Bullebas en Dorknoper: vanwege het hoge risico voor ambtenaren in functie is een overlijdensverzekering tegenwoordig inbegrepen bij het salaris van ambtenaren van de gemeente Rommeldam. Dit ter geruststelling van jullie beiden.
Naam:
Dorknoper
Datum:
25 dec. 2012
Terecht staat deze bewering in de rubriek humor. Hadden wij zulks zonder deze aanduiding niet begrepen? Wat moet het heerlijk zijn om te beschikken over zo'n arsenaal aan beeldspraken. 'De stukken vliegen er letterlijk van af', hoe kom je erop!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)