Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Een levenslange schorsing als advocaat van de heer Mr. Bram Moszkovich gaat te ver omdat die hem de kans op verbetering ontneemt. Maar een jarenlange schorsing is wel degelijk op zijn plaats, omdat hij opzettelijk in een zeer lange reeks van jaren de brancheregels met voeten getreden heeft.

Schrijver: Marja Raadt, 21 februari 2013


Geplaatst in de categorie: moraal

2.2 met 10 stemmen 112Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
22 februari 2013
Maak je toch niet zo druk om Brammetje Horlepiep, die gewiekste vogel fladdert vanzelf naar andere geldbronnen.
Hij zei ooit al, dat hij een boek wil schrijven, ingefluisterd door zijn trouwe vriend Leon de Winter. Hij kan mooi en deftig praten ('Dat is adept en infaam!'), maar nu praat hij zichzelf er niet meer uit.
Deze Tokkie van de grachtengordels solliciteert bij Pauw & Witteman en passant naar een baan als talkshow-leider. Hij probeert Nederland wijs te maken, dat zijn technische know-how dertig jaar geleden is blijven stilstaan, waardoor hij nu met de gebakken peren zit. Hij vergeet te zeggen, dat hij daar zo zijn voordeel van heeft opgestreken. Dat hij er ruimschoots van heeft genoten. En reken maar dat hij inmiddels een Blackberry en een Apple-computer heeft aangeschaft. Hij is intelligent genoeg om daar binnen een mum van tijd mee om te kunnen gaan. Zeker nu zijn ouderwetse schijnimago door de mand is gevallen. Teveel cash en diamanten liggen er nog in zijn privé-kluis, maar ook dat weet hij handig te maskeren.
Het wordt inderdaad de hoogste tijd dat deze louche geldgoochelaar naar zijn ware stand gaat leven. En dan mag hij nog blij zijn, dat hij met zijn zielige gemeesmuil en zijn gelobby onder invloedrijke vrienden met dezelfde mentaliteit (die angstig afhaken) geen gevangeniskloffie hoeft te dragen!
Naam:
Irmlinda
Datum:
21 februari 2013
Email:
irmart140xs4all.nl
Voor iemand met zijn opleidingsniveau en kennis had hij beter kunnen weten... Ik ben het niet met deze stelling eens als het gaat om een schorsing van jaren. Voor mij mag hij levenslang op de strafbank.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)