Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Marc Favoreel
Datum:
26 juni 2013
Email:
mfavormail.com
Jouw inzicht in mijn beweegredenen is totaal naast de kwestie. Misschien had ik er "spijtig genoeg" moeten voor zetten. Maar gezien je reactie betwijfel ik of je het dan zou begrepen hebben. Daarom...
Ik vind het triest dat wanneer je als vrouw beweert "ik heb nooit last van seksuele avances" dat zulks dan bijna gelijkstaat met zeggen "ik ben niet aantrekkelijk".
Vanaf het moment dat de term seksuele intimidatie opgang ging maken, worden vrouwen met dit probleem geconfronteerd.
Dat is trouwens iets wat vandaag uitgebreid besproken wordt aan verschillende universiteiten in de cursus gedragspsychologie.
Bovendien heb je daar als man geen last van: als ik zeg dat ik nooit seksueel geïntimideerd ben, wordt dat als perfect normaal beschouwd. Gevolg is dat een term die in het leven werd geroepen om vrouwen te beschermen, per slot denigrerend werkt voor de vrouw in het algemeen en voor degenen die klagen in het bijzonder.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
24 juni 2013
En dat is om jouw geweten en schuldgevoel te sussen. Als zij volgens jou niet klaagt dan is zij een vrouw van lichte zeden. De vrouw moet zich schuldig voelen en de man gaat vrijuit. Dit is pure discriminatie en onderdrukking van de vrouw. Zij mag blijkbaar niet genieten van haar seksuele beleving, zij moet zich alleen maar verplicht voelen tegenover de man. Of is het zo dat jij je eigen seksuele beleving wilt verhogen door de vrouw te vernederen? Ja hoe zit het met jouw schuldgevoel? Het lijkt me dat jij er regelmatig last van hebt geen stap te kunnen verzetten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw denkvermogen geregeld afzakt naar jouw onvermogen om een stap te kunnen verzetten. En dan heb ik het nog heel zacht uitgedrukt. Een zeer aparte bewering. Lijkt me erg projectief.
Naam:
Petra Hermans
Datum:
21 juni 2013
Email:
worldpoet546live.nl
Is dat zo?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)