Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Jetteke
Datum:
27 dec. 2013
Aanvulling; Nederland is van alle "landen" boven de 15 miljoen inwoners op deze planeet het op 3 na dichtbevolkste land ter wereld is
Naam:
Jetteke
Datum:
26 dec. 2013
Integendeel Joanan, ik gun een ieder een mooi leven. Maar het is wel zo dat wij als 3e land staan qua dichtbevolktheid en dat er in andere landen veel meer leefruimte is als hier in Nederland. De natuur wordt meer gesloopt voor bouw, recreatie en dergelijke voor economische redenen terwijl natuur een natuurlijk antidepressivum is.
Daarnaast gaan deze mensen onder het loon werken wat wettelijk vastgelegd is waardoor zij goedkoper zijn dan wij en dit veroorzaakt frictie. Het is iets wat de overheid toejuicht en die werkt zo verdeeldheid in de hand. Werkgevers die zulke verdeeldheid in de hand werken moeten ze beboeten.
En het zou deze Europeanen verboden moeten worden om voor minder loon dan vastgesteld is te gaan werken. Wij allen in Nederland hebben ook recht om tevens voldoende grond van bestaan te hebben.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
25 dec. 2013
Oei! Jetteke, dit riekt naar discriminatie en dat is zoals je weet verfoeilijk. Iedere aardling heeft het recht om zijn voorspoed waar dan ook op deze aardkloot te verwezenlijken! Meegaan in de beste mogelijkheden van welvaart is logisch voor de universele mens, dat doen Hollanders net zo verbeten. We moeten af van volksverschil, want als aardlingen zijn we eender aan iedereen en iedereen wil graag economische vooruitgang, snap je?
Naam:
mobar
Datum:
24 dec. 2013
Dat klopt waarschijnlijk, maar betekent ook dat de "gewone" man of vrouw met laagbetaalde banen daar het eerst concurrentie van ondervindt, en niet de elite die er alleen maar van profiteert.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)