Inloggen
Per 1 maart 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 3261):

Iedereen moet jong blijven en volop in het leven staan. Meedoen en zich druk maken ook al ben je de vijftig gepasseerd. Maar ik ben wie ik ben geworden door alles wat ik heb meegemaakt. Ook al voldoe ik niet aan de eisen die de maatschappij mij stelt. Of wat de mensen van mij willen dat ik ben. Ik vind mijn kracht in écht zijn, of dat nu sterk of zwak is. Ik ben wie ik ben.

Schrijver: Qieneke Elzenhout, 23 feb. 2014
23 feb. 2014


Geplaatst in de categorie: maatschappij

3,6 met 5 stemmen 97Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:Len Cornelis
Datum:24 feb. 2014
Bericht:Bewering die hout snijdt. Geen poging om in citatenboekjes te komen. Intrigerend tot aan de zin over de eisen die de maatschappij stelt. Daarna zakt het voor mij beetje weg. Ik had eerder scherp oordeel verwacht. 'Ik ben wie ik ben', vind ik minder krachtig. Hoewel op zich wijzen op je eigen identiteit uiteraard prima is.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)