Inloggen
voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 3407):

Mensen die serieuze schrijvers aanvallen met slordig bij elkaar gegrabbelde feitjes uit Wikipedia horen wetenschappelijk gezien niet thuis op de sociale media.

Schrijver: Prof. Sickbock, 25 mei. 2014


Geplaatst in de categorie: humor

3,1 met 17 stemmen 515Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:Prof. Sickbock
Datum: 5 jun. 2014
Bericht:Mevrouw de Bruine, mijn beweringen zijn stuk voor stuk onaangename waarheden waarvan iedereen gemakkelijk kan vaststellen dat ze waar zijn. Dat er door sommigen heftig op wordt gereageerd bewijst alleen maar dat zij zich kennelijk voelen aangesproken.

Naam:Wilma de Bruïne
Datum:30 mei. 2014
Bericht:Dat is wat Sickbock vindt, niet wat ieder ander van mening is.

Naam:Prof. Sickbock
Datum:30 mei. 2014
Bericht:Zoals er geen wetenschappelijk onderzoek nodig is om te constateren dat alles naar beneden valt en niet naar boven, zo is het ook doodsimpel om vast te stellen dat in de media allerlei beunhazen, die van toeten noch blazen weten, het hoogste woord menen te moeten voeren.

Als een bepaalde visie hun niet bevalt, lichten ze er een paar ogenschijnlijk negatieve elementen uit, vergroten die tot monstrueuze proporties, en roepen vervolgens ach en wee, waarbij ze gewoonlijk aan de kern van iets voorbijgaan.

In een cultuurtje, waarin een dergelijke benadering normaal wordt gevonden, valt deze beunhazerij op den duur niet meer op. Een serieuze discussie over veel onderwerpen valt daarom niet meer te voeren, omdat goedkoop effectbejag daarvoor in de plaats is gekomen.

Naam:Petra Hermans
Datum:26 mei. 2014
Emailadres:worldpoet546live.nl
Bericht:'Volledig mee eens weledelstrenggeleerde professor
Sickbock!
Ik neem aan, dat u hiervoor niet werkelijk een onderzoek hebt moeten doen, maar dat die conclusie snel getrokken kon worden...'
U bent een aimable professor.
Zou u mij niet in de avonduren wat extra bijles kunnen geven, voor wat ik allemaal nog niet weet?
Ik ben een goede leerlinge!


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)