Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

De wijze waarop Palestijnen door Palestijnen worden geliquideerd druist tegen ieder rechtsgevoel in en moet nationaal en internationaal veel feller en massaler worden afgekeurd dan nu wordt gedaan.

Schrijver: O.U. Deis, 25 augustus 2014


Geplaatst in de categorie: geweld

3.7 met 10 stemmen 1.156Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
25 augustus 2014
Onze intellectuele afkeur raakt die gemaskerde beulen niet, omdat ze niet kunnen handelen vanuit een intellectueel rechtsbesef. Door hun paranoia zien ze nu ook al overal verraders bij hun volksgenoten. Geef geïndoctrineerde geestesgestoorden wapens in handen en je weet wat het oplevert.
Kun jij het nog bevatten? Ik niet meer! Ik zie een deel van de mensheid meer en meer als voorgoed verloren soortgenoten. Ik kijk net als jij vol walging en ongeloof naar hun zelf veroorzakende karma-verzwaring en soms begin ik te geloven karma-vernietiging, want wie wil die brute moordenaars nou nog een kans geven? Christus Jezus deed het met zijn mede-gekruisigde, die een moordenaar was. Het vergt heel veel zelfoverstijging, maar misschien moeten we al die moordenaars dan toch maar niet voor eeuwig afschrijven!... Sterkte ermee!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)