Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Wilma Montanje-Baak
Datum:
18 okt. 2014
En dat is nu precies wat u doet meneer Joanan Rutgers, terroriseren van democratie door hier zwart af te geven op en veroordelen van een veronderstelde mening.
Beschaving is o.a. respect hebben voor elkaars mening. Ik zou het woord eens opzoeken in een oud- Nederlands woordenboek.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
16 okt. 2014
Van mij mag het opgefokte, door de commercie uitgebuite Sinterklaasgedoe voorgoed, totaal verdwijnen, net als het Kerstfeest, Valentijnsdag, 1 april, 4 en 5 mei, Pasen, koningsdag, het suikerfeest, moeder- en vaderdag, Oud en Nieuw en wat niet al. Allemaal doodsbedreigingen om die malle kluns Zwarte Piet, weg ermee, die banale poppenkast heeft lang genoeg geduurd! De beschaving is een flinterdun laagje, want er is een grote, onbehandelde massa geesteszieken, die o.a. via internet de democratie terroriseren! Als je je identiteit (lees: opgeblazen ego!) afmeet aan een ingeprent schertsfiguur als Malle Pietje, dan ben je echt van Lotje getikt! Dat volksfeest bestaat nog geen eens twee eeuwen en onze volksstammen bestaan duizenden eeuwen langer! Het is allemaal doorgeslagen sentiment en angst om de Nederlandse identiteit te verliezen, maar die zit absoluut niet in die lolbroek Zwarte Piet, dat kan ik je verzekeren! Het is bovendien al erg raar, dat de voorstanders van Zwarte Piet, zoals Wilma, zich blijkbaar identificeren met een pikzwarte neger uit de rimboe! Hun strijd is onbewust bijzonder tegenstrijdig en daardoor hilarisch!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)