Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Heb het een beetje gehad met al die gala's de laatste tijd van het jaar. De zelfbevlekking druipt van mijn televisie.

Schrijver: Fred, 17 dec. 2014


Geplaatst in de categorie: maatschappij

3,4 met 7 stemmen 107Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
18 dec. 2014
De narcistische ijdelheid van de televisierijken wordt inderdaad erg opgeklopt in oppervlakkige, maar peperdure shows, waar de kijkers geen drol aan hebben. Of neem die talkshow van Eva Jinek, die blinkt ook uit in stereotiepe gasten en laag gespreksniveau. Laatst zat haar ex Peter R. de Vries er weer (die duikt werkelijk overal op!), minister Hennis, Mart Smeets (ook zo'n veelvraat) en die ex-NOS nieuwslezer, die nu 'De slimste mens' presenteert.
Op een gegeven moment vroeg Eva iedereen of ze wel eens in 'De slimste mens' willen komen. Dit inkijkje binnen de tv-elite zorgde bij Peter, dat hij zijn kaken stuurs op elkaar hield, toen Eva hem het nadrukkelijk vroeg, om de show te redden. Je zag hem denken: 'Nou heb ik je, bitch, eindelijk revanche voor het feit, dat je me liet barsten!'.
Haar huidige bedgenoot Freek Vonk gaf een college in dierlijk gif en bij de beelden van een zwarte spin, die na de zaadlozing van een partner, haar partner direct vermoordde, zei hij: 'En daarom hou ik enkel van blonde vrouwen!'.
Als kijkers worden we geacht om met die narcistische kliek mee te leven, ook al krijgen we het Spaans benauwd van hen en weten we dat Bart Chabot binnenkort wel weer bij Pauw zal aanschuiven. Of die brombeer Maarten van Rossem.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)