Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Familie-opstelling

Het tuchtcollege voor advocaten heeft opnieuw een Moszkowicz geschrapt van het tableau. David Moszkowicz mag niet langer als advocaat optreden.
Broer Bram Moszkowicz is al uit zijn ambt gezet. Broer Robert Moszkowicz liet zich zelf schrappen nadat hij in opspraak was geraakt.
Als er één gezin in aanmerking komt voor de behandeling met ´Familie-opstellingen’ dan lijkt het de familie Moszkowicz wel.


Zie ook: http://www.familieopstellingen.nl/

Schrijver: Thera Puit, 15 januari 2015


Geplaatst in de categorie: psychologie

3.3 met 7 stemmen 290



Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
16 januari 2015
Het imperium Moszkowicz is ingestort. Teveel identificatie en belangenverstrengelingen met hun cliënten. Teveel oneerlijk geldgegraai. Maar maak je geen illusies, nieuwe clans à la de Moszkowicz hebben hun plaatsen allang weer ingenomen. En reken maar dat deze zogenaamde gedupeerden een flink appeltje voor de dorst in hun kluizen hebben liggen.
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
15 januari 2015
Email:
gabrielamommersyahoo.com
Wat er aan de hand is met de broers Moszkowicz, dat weet ik niet. Riekt naar een afrekening binnen het advocatencircuit. Jaloezie, wraak? Je zult ongetwijfeld bij ieder advocatenkantoor iets vinden in de administratie. Fouten worden overal gemaakt. Bij de een wordt het uitvergroot en aangerekend, bij de ander niet.

Voor wat betreft familieopstellingen, even een welgemeende waarschuwing. Het is een hype in therapieland, maar eentje die niet zonder spirituele gevolgen is voor betrokkenen, en schade kan aanrichten. Je gebruikt namelijk energie van personen die niet aanwezig zijn, die vaak geen toestemming hebben gegeven, meestal zelfs niet eens weten dat hun energie gebruikt wordt. Of het is energie van overledenen, en daar moet je helemaal mee uitkijken.

Een voormalig coach van deze therapie waarschuwt als volgt:
"Tijdens familieopstellingen (...) wordt een representant door de vragensteller in de energie gezet van een ander persoon. Wat er eigenlijk gebeurt is dat je een ziel (of zielendeel) van een ander toestaat om via jouw lichaam zaken naar voren te brengen. (...) Met andere woorden: zonder toestemming gaat een vreemde in iemand anders (ziels)energie staan. Dat houdt in dat door de opstelling iets in de zielsenergie van de ander (bewust of onbewust) gewijzigd kan worden. (...) Een van de gevaren kan zijn dat door een verkeerde begeleiding de ziel van de gerepresenteerde (verder) gedesoriënteerd kan raken."

Wie verder wil lezen, zie:
www.dare2bu.nl/de-keerzijde-van-familieopstellingen-en-het-werken-met-energien.html

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)