Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Als Dijsselbloem zich als een echte Europeaan gaat opstellen als voorzitter van de Eurogroep dan gaat hij volop meedenken met de gerechtvaardigde verlangens van de nieuwe premier van Griekenland Tsipras om een einde te maken aan het lijden van de Griekse slachtoffers van het Europese bankdrama.
Dijsselbloem zal hierbij over zijn eigen schaduw moeten heen springen.

Schrijver: O.U. Deis, 30 januari 2015


Geplaatst in de categorie: geld

2.5 met 6 stemmen 649Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
31 januari 2015
Laat die rijke reders en andere extreem rijken in Griekenland eerst maar hun miljardenschuld oplossen en pas daarna de sociale rechtvaardigheid in hun beklaagdenbankland. Het is natuurlijk ook nodig dat grootgrondbezitter Willempie zijn riante villa en peperdure speedboot verkoopt om onze staatskas weer wat te spekken, want een koning mag ook wel eens wat schenken, in plaats van alleen maar te innen.
Het mag overigens duidelijk zijn, dat de financiële ellende in stand blijft, wanneer de superrijken zichzelf blijven verstoppen/verschansen in hun zwaarbewaakte superburchten. Wanneer die asociale geldwolven in hun roesverwekkende pretparadijzen de minderbedeelden op deze aardkloot blijven uitsluiten en verachten. Terwijl mensen als Bill Gates wel veel geld in het sociale herstel pompen. Een kwestie van waarlijk adeldom, waar de meeste superrijken niet toe behoren.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)