Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Misdaden als die van de in Denemarken geboren en getogen Omar Abdel Hamid El-Hussein zijn helaas daar en hier niet te voorkomen. Gestoorde misdadigers waren er, zijn er en zullen er ook altijd blijven.

Schrijver: O.U. Deis, 16 februari 2015


Geplaatst in de categorie: misdaad

3.5 met 6 stemmen 99Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
17 februari 2015
Bij de pakken neer zitten en somberen over onstuitbare terroristen heeft weinig zin, beste NN, we kunnen beter alles op alles zetten om eventuele, potentiële kwaadwillenden voor te zijn en effectief te tekkelen. Ons daar hard voor maken, zoals er nu in Europa gelukkig gebeurt, gezien de beveiligingsacties van de politie en het leger. Pas daarna kunnen we met grote walging depressief worden, wanneer er toch nog een vuile rotterrorist zijn inhumane slag heeft geslagen. Maar ik blijf er vanuit gaan, dat we door gezamenlijke inspanningen valse moordenaars kunnen opsporen en tegen houden. Vooral voorgoed, als het klonen van de IS-ers betreft!...
Naam:
NN
Datum:
16 februari 2015
Natuurlijk moeten 'we' onze uiterste best doen om te voorkomen dat halve en hele 'gekken' onze samenleving ontwrichten Joanan. Dat sommige aanslagen niet te voorkomen zijn ben ik echter eens met O.U. Deis. Er zullen altijd lieden zijn die door de mazen van het net glippen hoe je ook probeert dat te voorkomen.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
16 februari 2015
Dit is dus exact de definitie van defaitisme! De slappe houding van we kunnen er allemaal toch niets tegen doen! Het is wel te voorkomen als we met ons allen beter opletten en randfiguren, die gestoord gedrag vertonen, naar de psychiater verwijzen of gedwongen laten opnemen. En dan doel ik niet op de lachwekkende dorpsgek, maar op hen, die drugs gebruiken en verhandelen en met wapens dealen. En op lelijke langrokken met zwarte haatbaarden en Adidas-gympies, die haat zaaien en duidelijk niets met de vrije, westerse samenleving hebben. Wier roots duidelijk niet in dit continent liggen. ook al claimen ze uit machtswellust van wel. Dat Abdel een gestoorde misdadiger was, is onomstreden, maar stel dat hij een psychiatrische ziekte als paranoïde schizofrenie onder de leden had, waar is het dan met hem misgegaan? Die jongeman hoorde niet in de gevangenis thuis, maar in een psychiatrische inrichting! Er zijn kwalijke inschattingsfouten gemaakt. Die inschattingsvermogens kunnen verbeterd worden.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)