Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

De pijnlijke nederlaag van Ajax door het allerminst overtuigend spelende Oostenrijkse Rapid Wien is volledig te wijten aan het onverantwoorde beleid van coach Frank de Boer.
Hij zette in op allemaal jonkies (die niet tegen de druk opgewassen waren), waar hij een goede mix had kunnen maken van ervaren krachten (Heitinga, Schöne) en aanstormend talent.
Eigenwijs is allen maar goed, als het ook goed uitpakt.
Dit was een uiterst kostbare misser, die rechtvaardigt dat de vroegere topclub Ajax hem stante pede ontslaat.

Schrijver: Victor S., 6 augustus 2015


Geplaatst in de categorie: sport

4.0 met 2 stemmen 72Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Bjarne
Datum:
6 augustus 2015
De verdediging van Ajax maakte klungelige blunders, en ik denk wel dat jouw analyse aardig klopt, maar ik lees ook op internet dat de spelersgroep nog steeds vertrouwen in Frank de Boer heeft. Ik ben benieuwd wat het in de toekomst gaat worden, want ik wil wel weer eens een flitsend Ajax zien, dat echt goed genoeg is voor de grote wedstrijden in Europees verband.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
6 augustus 2015
Mensen mogen en kunnen fouten maken, zelfs op topniveau. Het is een kwalijke zaak, dat de toeschouwers zo intolerant, ongeduldig en genadeloos zijn geworden. Die 'Niet goed, weg ermee mentaliteit' is buitengewoon onmenselijk en een uitwas van de bikkelharde, overspannen, op direct winstresultaat ingestelde, botte, huiveringwekkende werkcultuur voor louter (potentiële) winnaars. Van mij mag Frank nog heel lang blijven!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)