Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

'De Tegenprestatie' die de Gemeente Rotterdam eist van haar medeburgers die een werkloosheidsuitkering ontvangen, en die hier landelijk dreigt te worden ingevoerd, is een door zeer uitgekiende en geslepen manipulatoren bedacht project om door middel van verbale, schriftelijke en psychologische intimidatie- en misleidingstechnieken de (grotendeels kansloze) bijstandsgerechtigden te krenken, vernederen, stigmatiseren en al hun waardigheid te ontnemen in ruil voor een geldbedrag dat net genoeg is om hen er elke dag en nacht aan te herinneren wie de baas hier is en wie de slaaf. (zie uitzending HUMAN di 19-10-15)

Schrijver: Ton Hettema, 20 oktober 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.2 met 5 stemmen 94Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
22 oktober 2015
Het inkomen van "die domme gemeenteambtenaren van de sociale diensten" komt uit dezelfde sociale pot als de uitkering van de bijstandsgerechtigden.
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
20 oktober 2015
En dan zeggen ze dat de slavernij is afgeschaft.

Ons hele maatschappelijke bestel van uitkeringen en arbeidsmarkt is één grote vermomde slavenhandel. Ook al maak je zwarte piet wit, een knecht blijft een knecht. En dat zijn we allemaal. Ja Sinterklaas, nee Sinterklaas, natuurlijk Sinterklaas, en maar buigen en maar knippen. Die domme gemeenteambtenaren van de sociale diensten net zo goed. Want als zij de mensen niet uitknijpen, zijn ze zelf hun baan kwijt, worden ze zelf uitkeringsgerechtigden, en worden ze door hun vroegere collega's net zo hard vernederd als ze nu zelf doen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)