Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

De beelden bij Undercover over Zorgboerderij de Hoge Aard in Molenschot leken niet voor twijfel vatbaar.
Ogenblikkelijk ingrijpen van hogerhand lijkt onvermijdelijk. Onbegrijpelijk dat zo'n toestand zich in Nederland voor kan doen.

Schrijver: Marja Raadt, 26 okt. 2015


Geplaatst in de categorie: misdaad

4,4 met 5 stemmen 76Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
26 okt. 2015
Het is inderdaad te krankzinnig voor woorden. Leve de PGB en het NIET opletten wat ermee gebeurd. Het inspelen op het gemoed van de toch al instabiele kinderen door te zeggen: als je niet meer komt moet ik de paarden af laten maken, spreekt voor zich. Een naam voor dit sujet moet nog uitgevonden worden. Meer dan schandalig!
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
26 okt. 2015
Ze mishandelen getraumatiseerde kinderen daar nog eens stevig psychisch en fysiek. Ze doen aan kinderslavernij door die diep gekwetste, makkelijk te beïnvloeden mensen zware arbeid op hun boerenbedrijf te laten doen. Het contact met hun biologische ouders wordt hen onmogelijk gemaakt. De directie van dat beunhazenbedrijf is zwaar onder de maat van het toelaatbare en in feite een criminele organisatie, die financiële winst probeert te maken via de diepe ellende van hoogst beïnvloedbare jongeren. Dat doet me denken aan een roman van Charles Dickens, over een misdadiger in Londen, die kinderen op dievenpad stuurt.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)