Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Eindelijk weer 1 inzending per dag, nou, dat scheelt heel wat schrijfstress en dan houden we daarnaast nog een relaxed leven over. Bedankt, schrijversvriendelijke redactie, dat scheelt al gauw een fatale hartaanval!...

Schrijver: Joanan Rutgers, 5 november 2015


Geplaatst in de categorie: welzijn

3.7 met 10 stemmen 228Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
18 november 2015
Lieve Joanan, laat je toch niet zo opnaaien door iemand die zich niet eens met eigen naam mengt in deze. Blijf jezelf dan is dat het enige juiste want deze " lezer" zonder naam, de stumperd heeft totaal niet door wat er gebeurd in de wereld.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
7 november 2015
Ik heb me nooit verplicht gevoeld om mijn schrijfwerk op deze site te plaatsen, integendeel, ik deed alles van ganser harte. Ik ben dan ook geen schrijfverslaafde, maar een schrijfliefhebber. Ik heb nooit gedacht dat ik belangrijk ben, integendeel, ik lijd aan een chronisch nul-gevoel en ik heb mijn schrijfwerk altijd zonder bijbedoelingen ingezonden. Dat ik kwalitatief gezien boven het gros uitstijg, kan toch verdomme niet als een misdaad worden beschouwd! Blijkbaar wel en zijn de burgerlijke, aangepaste, benepen koppensnellers er als de kippen bij om mij, één van de stoere giraffes, zonder pardon te kelen. Bedankt, lieve Gabriëla, jij hebt me tenminste wel begrepen en op waarde geschat. Voor mensen zoals jij heb ik mijn niet te evenaren monnikenwerk gedaan!...
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
7 november 2015
Voor mij is Joanan een schrijver die niet alleen kwantiteit maar ook nog eens een grote kwaliteit weet te leveren. En bovendien duidelijk loyaal is aan deze site. Als iedereen hier afgelopen jaar een beetje meer als Joanan was geweest, dan zou deze site nooit in zwaar weer zijn gekomen. Waarvan akte!
Naam:
Lezer.
Datum:
6 november 2015
Zich 'verplicht' voelen is een privé probleem.
Juist dit 'probleem' heeft de site genekt.
Niemand heeft gevraagd om schrijfverslaafden die denken dat zij 'verplicht' zijn of zich zo voelen om constant iets te moeten in te zenden.
Dat is nu net hét 'probleem' hier geweest.
Als men denkt: ik ben zo belangrijk ik help de site hiermee dan is er alleen de uitkomst die we nu hier moeten constateren: ja, om zeep.
Een site redden is gewoon er even wegblijven
doseren de/jouw inzendingen dus!
Overdaad -schaadt-!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)