Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Het griezelige beeld van een knul,
die doodkalm zijn geweer richt
en nog kalmer de trekker overhaalt.
Deze knul was ooit een kind.....toch?
Waar ging het dan mis?

Schrijver: An Terlouw, 15 november 2015


Geplaatst in de categorie: misdaad

3.3 met 9 stemmen 121Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Christelrekko@ziggo.nl
Datum:
18 november 2015
heel veel ging er mis helaas
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
16 november 2015
Jawel, An, die terrorist was ooit een kind en ergens nog steeds een kind, maar juist in de kindheid gaat er veel mis bij dit soort creaturen. In hun 'opvoeding' worden ze al vergiftigd door anti-westerse indoctrinaties en dat er geen betere God zou zijn dan Allah en geen betere godsdienst dan de islam, wat natuurlijk klinkklare nonsense is. Dit gebeurt trouwens bij bijna alle religieuze/godsdienstige/ideologische stromingen. Een vorm van schizofrene massahysterie.
Waak je voor groepen.
Deze psychische vorm van kindermishandeling is veel ernstiger dan pakken slaag, wat vaak ook gebeurt en op zich al een verminkende doodzonde is. Omdat ze loyaal aan hun ouders blijven, verkroppen ze hun woede net zolang totdat ze niet meer kunnen en exploderen. In wezen zijn ze des duivels op hun ouders, maar dat weten ze niet adequaat te uiten, waardoor ze doorslaan en hun woede op ingebeelde vijanden bot vieren.
Lees het werk van Alice Miller om er wegwijs in te geraken. Deze jongeren zijn vaak emotioneel verwaarloosd en denken een methode te hebben gevonden om het gapende gat in hun ziel weer te vullen, maar het tegendeel is waar en ze vergroten niet alleen hun eigen ellende, maar ook dat van vele onschuldigen, waarop ze stinkend jaloers zijn, omdat die alles lekker voor elkaar hebben, denken ze in hun besmeurde visie vol afkeer en nihilistische doodsdrift!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)