Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

De zure regen van weleer is vervangen door zure mensen die zo nodig een klimaattop willen. Laat ik het zo zeggen, het klimaat is top, de natuur gaat haar gang toch wel, heb je geen zure mensen bij nodig.

Schrijver: Fred, 13 december 2015


Geplaatst in de categorie: humor

3.3 met 10 stemmen 170Er zijn 7 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
26 december 2015
Niks geen zure 6, niks hoor. Heel goed neergezet, beste Fred en weet je: de zure regen is inderdaad vervangen door zure mensen, wie weet komt het juist daardoor?
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
15 december 2015
Heerlijk die zure appels. Citroenen eet ik ook graag uit het vuistje. Lekkere vitamientjes.
Naam:
J.de Groot
Datum:
14 december 2015
Leven op een schrijfsite
'inbrengen' doe je zo dus!
Met andere woorden: roept U maar
dat is wat en hoe een schrijfsite moet zijn! (binnen de normalen normen dan)
Actie dus!
Naam:
Ton Hettema
Datum:
14 december 2015
Het is misschien wel interessant om ons te realiseren dat verzuring in ons eigen lichaam het resultaat is van te veel zoet voedsel. Dus de natuur volgt een geheel andere (klimaat-) agenda dan de ongenuanceerde 'logica' die wij mensen in onze 'wijsheid' denken te moeten hanteren. Dat neemt niet weg dat ik het een fantastische ontwikkeling vind dat nu grote groepen mensen zich veel en veel meer rekenschap geven van hun verantwoordelijkheden ten opzichte van de overweldigend schone en intelligente planeet waarop ze zich bevinden. De pH schaal heeft behalve zoet en zuur nog meer, zeer fijne nuanceringen. Tot zelfs neutraal toe.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
14 december 2015
Eigenlijk mag je niet mopperen, Fred, over het zure zesje. Een "geef acht" of "tien geboden" lijkt meer, maar ik vind het in feite niet méér dan een slaafse waardering ;)
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
14 december 2015
De integere mensen op de Parijse klimaattop waren juist zoeterikken, die de toekomst van de aarde niet willen laten verzuren. De klimaatveranderingen door C02-uitstoot zijn wel degelijk zuur/wrang en dienen te worden gestopt. De mensen zijn de grootste oorzaak van deze desastreuze milieuvervuilingen. Veel te laat, maar eindelijk gaan we de vervuiling van mechanische uitvindingen aanpakken. Snel moet teruggeschroefd naar slow-down. De hebzucht heeft al veel te veel schade aangericht. De natuur kan de vervuilende krachten straks helemaal niet meer aan en dan wordt het leven voor toekomstige generaties onmogelijk gemaakt. Allemaal door de egoïstische overdaad en banale luxe van onze generaties. Inderdaad, dat wordt straks geen verre vakanties meer met overdreven extra huisjes op wielen of in je luie auto boodschappen doen bij de supermarkt, terwijl je die halve kilometer met gemak had kunnen fietsen. Die zure Granny Smith is wel heel mooi erbij gezocht!...
Naam:
Fred
Datum:
13 december 2015
Zure mensen geven dus een zesje, duidelijk.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)