Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

De massale aanrandingen die Oudejaarsnacht in diverse Duitse steden hebben plaats gevonden vormen een bedreiging voor de wijze waarop mannen en vrouwen in beschaafde landen met elkaar omgaan.
Het is niet alleen zaak de daders van Noord-Afrikaanse afkomst te bestraffen maar vooral ook om te onderzoeken hoe deze medebewoners van Europa beter geïntegreerd kunnen worden in onze samenleving zodat rechten van vrije en onafhankelijke vrouwen niet stelselmatig geschonden gaan worden.

Schrijver: O.U. Deis, 5 januari 2016


Geplaatst in de categorie: vrijheid

3.1 met 7 stemmen 87Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
6 januari 2016
Is het wel eens in je opgekomen, dat sommige Marokkanen helemaal niet willen integreren, laat staan dat ze dat zouden kunnen? Ze lappen onze beschavingskwaliteiten aan hun domme laarzen en ze handelen liever in drugs om snel rijk te worden en om met vette auto's te pronken. Hun eigen vrouwen behandelen ze overigens met zijden handschoenen. Op diep psychotische, zwaargestoorde wijze kijken ze neer op onze omgang met vrouwen en onze manier van leven, terwijl ze zelf alle humane wetten met voeten treden. Die debiele losers in de drie Duitse hoofdsteden moeten wel weten, dat ze van onze vrouwen af moeten blijven en dat we hen graag naar hun vrouwonvriendelijke testikelplaneet terug schieten!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)