Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

De grappige redevoering, die Minister-President Rutte vanavond gaat voordragen, brengt het risico met zich mee dat politiek meer en meer verwordt tot een media-gebeuren waarin oppervlakkigheid en kortetermijndenken de hoofdrol spelen.
Het lijkt me sterk dat de zwaksten in onze samenleving volop gaan genieten van het ongetwijfeld gelikte optreden van onze VVD-premier.

Schrijver: O.U. Deis, 11 februari 2016


Geplaatst in de categorie: politiek

3.2 met 9 stemmen 981Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
12 februari 2016
Dit is inmiddels een verouderde en achter de feiten aan lopende bewering, maar profetisch gezien wel de spijker op zijn kop slaand. Welke minima-Nederlander kan nou enige sympathie opbrengen voor een stelletje publiekelijk feestvierende rijkaards in smokings en high-couture kledij? Bovendien waren de ingestudeerde grappen alleen lollig voor de wereldvreemde aanwezigen, de bekende kopstukken om andermaal van te braken. Mijn sympathie voor de amper rondkomende armen en onterecht ondergewaardeerden in onze samenleving is met deze schertsvertoning extra verhoogd. Ze hebben zichzelf in de kaart gespeeld met deze superdeluxe wanvertoning. Ik begin zelfs naar een stem op het noodleidende CDA te neigen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)