Inloggen
voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 4127):

Wie de jeugd heeft

Jezus liet de kinderen tot zich komen en Mohammed deed het met een achtjarige, ik bedoel maar. Sommige badmeesters weten niet beter.

Schrijver: Fred, 27 apr. 2016


Geplaatst in de categorie: kinderen

1,8 met 5 stemmen 706Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:Günter Schulz
Datum:29 apr. 2016
Bericht:M.i. een terechte vraag, want daar, waar het dikwijls reacties regent, blijft het nu stil. Laat ik een poging wagen: misschien is deze bewering te kort door de bocht? Om deze in gedachten feilloos te willen volgen belandt menigeen al na de eerste poging in de berm.

Naam:Gabriëla Mommers
Datum:29 apr. 2016
Bericht:Hoi Fred, ik weet de reden van de zesjes niet, want ik heb zelf niet gestemd. Maar misschien heb je toch wat aan mijn reactie. De vergelijking van de badmeester met Mohammed snap ik wel - wij leggen een grens bij meerderjarigheid voor seksualiteit, waar dat in andere culturen niet gebeurt - maar ik zie niet helemaal wat de figuur van Jesus hiermee te maken heeft. De uitdrukking dat hij de kinderen tot zich liet komen, heeft bij mijn weten nooit enige link gehad met pedofilie. Misschien dat het daarom mensen niet aanstaat. Maar dat is een wilde gok van mij, want ik kan niet in de hersenpannen van de zesjesgevers kijken.

Naam:Fred
Datum:29 apr. 2016
Bericht:Deze bewering valt niet lekker, mag ik u vragen waarom ?


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)