Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Terwijl de murwgeslagen kiezers hun laatste restje denkvermogen opgebruiken aan het volgende opgerakelde schandaaltje, is het failliet van de Amerikaanse droom bezegeld door de verwisselbare onbenulligheid van de beide kandidaten D en H..

Schrijver: Ton Hettema, 15 oktober 2016


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.0 met 8 stemmen 327Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Ton Hettema
Datum:
17 oktober 2016
Beste G, ik help je hopen. Maar die hulp heb je hard nodig. Verkijk je niet op de vrouw die de massamoord van Waco in Bill's oor heeft gefluisterd; die Haïti's ramp tot eigen geldelijk gewin heeft omgevormd; die de door Bill belaagde vrouwen liet stalken en angst aanjoeg; die uitgesproken tegen homohuwelijken was; die leugens over zichzelf, haar man, haar verdienste (in haar functies), haar geschiktheid, aaneenrijgt als nepparels aan een plasticdraad; die Whitewater geldschandalen en Mena-vliegveld drugssmokkel (en moord) orkestreerde; die Vince Foster's zelfmoord in scène liet zetten (en tientallen, tientallen anderen) en zijn onwelgevallige documenten in het Witte Huis (nb) verstopte; die Bernie Sanders gebruikte (samen met de DNC commissie) om kiezers te winnen; die ongehoorde sommen geld (miljarden dollars) van de Clinton Foundation voor eigen gebruik doorsluist; die AIDS medicijnen liet verdunnen om geld uit te sparen voor deze club; die 'in bed ligt' met de grote geldwolven van Wall Street en het Militair-Industrieel Complex; die de ambassade in Benghazi liet stikken toen die om hulp smeekte en daarna smoesjes bedacht en de media bewerkte; die zich op niets anders kan voorstaan dan een meedogenloos en haatzaaiend mens te zijn, om die te willen zien als de President van het machtigste en potentieel meest destructieve land (macht, imperium) ter wereld. En dat zou een goede zaak zijn omdat ze een vrouwelijke anatomie heeft?
Nee, het zou goed zijn om nog wat research te doen voordat je de nieuwe trend om vrouwelijke exponenten van eeuwenoude uitbuiters en oorlogszaaiers naar voren te schuiven, met je ongetwijfeld oprechte motieven gaat steunen..
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
15 oktober 2016
Het is jammer dat Michelle Obama geen politieke ambities in deze richting heeft, maar met de huidige opties verkies ik dan toch Hillary. Ze is geen Michelle, en er zijn nog wel een paar dingen meer op haar af te dingen, maar wat mij betreft is op dit moment zowat iedereen beter dan de cartoonfiguur Dirty Dollar Dagobert Donald. Dat hebben nu zelfs de republikeinse vrouwen in Amerika door, die zich verenigd hebben in 'Republican women for Hillary'.

Wat je verder ook van Hillary zeggen mag, ik denk dat het op dit moment de vrouwen zijn in de westerse wereld die op een aantal machtsposities (USA, UK, Duitsland) de wereldvrede zullen weten te bewaren. Want het is vijf voor twaalf. De halve wereld staat in brand door een teveel aan yang. Er is yin nodig om de boel in broodnodige balans te brengen.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
15 oktober 2016
Yes you can, Ton, en inderdaad, die twee stoethaspels onderstrepen eenmaal andermaal het rottingsproces van kapitalisme!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)