Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Dat de prijs voor de beste speelster van de gewonnen wedstrijd tegen Spanje naar Nycke Groot ging was niet onverdiend, maar in mijn visie is doelvrouw Tess Wester, die op een alerte, intelligente wijze haar doel beschermt, haar verdediging organiseert en flits-tegenaanvallen inleidt, al tijden de hoeksteen waar dit Nederlandse handbalteam op kan bouwen. Nu op naar de finale!

Schrijver: Victor S., 15 december 2016


Geplaatst in de categorie: sport

4.4 met 7 stemmen 96Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
J. de Groot
Datum:
20 december 2016
Goal!

Sport je mag er van houden of niet dat is prima.

Je leven/de tijd gebruiken om alleen maar bezig te zijn met onderwerpen/tekst/schrijven/drinken/reacties geven in hoge maten/enz,enz. is ook sport, TOPSPORT zelfs!
Nee ik noem geen namen, namen noemen doe ik niet...enz.
Naam:
Hans Mooi
Datum:
16 december 2016
Nee Rutgers, er zijn gelukkig heel wat meer enthousiastelingen (de heer Ris zal ongetwijfeld dit een juister woord voor 'freaks' vinden) voor deze mooie sport.
Misschien is het verder ook aan te bevelen om in te gaan op de inhoudelijke aspecten van een bewering in plaats van een ontmoedigingsbeleid (wie denkt u dat u bent dat u veronderstelt iemand met uw opmerking te kunnen ontmoedigen?) ten aanzien van de inzender op te zetten.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
16 december 2016
Ik wil je niet ontmoedigen, sportfreak Victor, maar ik vermoed dat je een zeer eenzame ziel inzake de adoratie voor handbal bent!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)