Inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 4408):

Het IMF stelt dat Griekenland ten onder dreigt te gaan aan de bizarre eisen die de overige EU-landen aan de steeds armer wordende Grieken stellen.
Het is de allerhoogste tijd dat de EU de schuldenlast van Griekenland gedeeltelijk kwijtscheldt.

Schrijver: O.U. Deis, 29 jan. 2017


Geplaatst in de categorie: rampen

3,8 met 11 stemmen 94Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:Joanan Rutgers
Datum:30 jan. 2017
Bericht:Helemaal mee eens. Wil de E.U. krachtdadig blijven in het afhaken van Engeland en Amerika, dan moeten we onze trouwe bondgenoten koesteren en niet naar de verdommenis laten gaan. We geven verdulleme meer geld uit aan ver van onze cultuur afstaande indringers, die hoogstwaarschijnlijk allemaal gaan falen, dan aan de mensen, die qua cultuur het meeste op ons lijken en altijd onze echte, betrouwbare vrienden zijn geweest. Het lijkt er op alsof we onze Europese waarden en opgebouwde rijkdommen verkwanselen voor een opdringerige, brutale overmacht aan simpele oppervlakkigheden. Humaniteit betekent ook de verdediging van diepgewortelde, zwaarbevochten, integere waarden.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)