Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

De wijze waarop Geert Wilders (PVV) meent met zijn politieke tegenstanders te kunnen omgaan - nu weer door het plaatsen van een nogal ongepaste nepfoto van Alexander Pechtold - is tekenend voor zijn maniakale inborst.

Schrijver: O.U. Deis, 7 februari 2017


Geplaatst in de categorie: ziekte

2.5 met 8 stemmen 3.920Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
7 februari 2017
Het ziet er inderdaad naar uit dat hij de grootste kan worden. Wat ik daarin verontrustend vind, is dat Geert blijkbaar niet bereid is om met wie dan ook samen te werken. Hij doet het voorkomen alsof niemand met hem wil samenwerken, maar het is juist andersom. Hij sluit sowieso alle linkse partijen uit, de middenpartijen D66 en CDA moet hij ook niet, en zelfs de VVD wil hij niet meer mee in zee. Dat wordt lastig regeren straks in zijn eentje. Maar dat is wel wat hij wil. Net als in zijn partij, waar hij alleen het voor het zeggen heeft. Zijn partij is niet democratisch, maar autocratisch. Hij heeft geen leden, niemand anders dan hij alleen beslist over alles wat zijn partij aangaat.

Ook op de social media tekent zich een beeld af van iemand die alle discussie met andersdenkenden uit de weg gaat. Er is inmiddels een lange lijst van mensen die door hem geblocked zijn, mensen die zich kritisch naar hem opstellen. Daar kan hij blijkbaar niet mee omgaan. Op de gebruikelijke media op tv zie je hetzelfde. Hij wil nooit in een programma waar anderen bij zijn. Hij wil geen discussie, met niemand. Hij krijgt nu zondag a.s. het podium alleen in WNL Op Zondag, met Rick Nieman. Hij wil alleen komen als hij de enige gast is.

In USA is ook een autocraat gekozen die naar niemand luistert dan naar zichzelf. En inmiddels hebben vele mensen spijt dat ze op hem gestemd hebben. Daar zijn vele voorbeelden van te vinden op de sociale media, honderden berichten van mensen die zich door Trump besodemieterd voelen. Ik mag hopen dat het hier straks niet dezelfde kant opgaat. Maar ik vrees dat Wilders de mensen een vette worst voorhoudt, die een lege ballon blijkt te zijn.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
7 februari 2017
Hoezo maniakaal? Het is gewoon een oppervlakkig grapje en ik snap dan ook niet waar al die zogenaamde, correcte politici en mediabazen zich druk over maken! Ze zitten hem als stinkendjaloerse aasgieren op de hielen en ze maken van iedere mug een olifant, omdat hij nu eenmaal in de peilingen de allergrootste dreigt te worden!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)