Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Groen Links en D66 nemen een zeer groot risico op een toekomstige electorale neergang door in zee te gaan met de VVD in een kabinet.
Alleen als beide partijen van het begin af aan leden en stemmers informeren over de te volgens realistische koers en over wat en waarom ze idealen inleveren kan een middenkoers aanvaardbaar zijn voor hun achterban.

Schrijver: O.U. Deis
Inzender: mhdeis@hotmail.com, 23 maart 2017


Geplaatst in de categorie: politiek

3.2 met 5 stemmen 57Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
24 maart 2017
Destijds had ik het Femke Halsema graag gegund, maar ook al is groentje Jesse van een minder allooi, nú toehappen GroenLinks, 'grijp je kansen waar ze zijn!', aldus Voltaire.
Niet moeilijk doen en gewoon Rutte verdringen op zijn machtspositie.
Overigens verbazingwekkend hoe die Jesse ondanks de leeftijdsverschillen zichzelf al helemaal aan het stijlvol geklede (stropdassencircusacterende) Binnenhofjargon heeft aangepast.
Naam:
FraLa
Datum:
23 maart 2017
Email:
flangevexs4all.nl
Zo lang deze partijen er niet in slagen 76 zetels te halen, zal dat risico blijven bestaan. En hoe meer versnippering, hoe meer er ingeleverd wordt.

T.o.v. 4 jaar terug heeft VVD ook flink verloren, maar die partij hoeft de achterban niets uit te leggen??? CDA wordt zelfs niet genoemd, maar die sympathisanten geloven het wel.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)