Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Het verdient aanbeveling om aan aanslagen zoals vandaag bij de London Bridge zo weinig mogelijk aandacht te besteden.
Een afspraak hierover met wereldwijde media zou een goed ding zijn. De feiten op zich moeten gemeld worden maar alle opsmuk er omheen kan gevoegelijk wegblijven.

Schrijver: O.U. Deis, 4 juni 2017


Geplaatst in de categorie: misdaad

3.4 met 5 stemmen 1.085Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Karel Jong
Datum:
4 juni 2017
Inhoudelijk kan ik de redenering volgen. Wat betreft vorm paar kleinigheden. 'Gevoeg(e)lijk behoort tot 'irritaal'. Onnodig en nutteloze deftigheid. Evenals in dit kader het gebruik van de aanduiding 'opsmuk'. Sowieso tikje wonderlijke duiding bij dit soort enorme drama's.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
4 juni 2017
Je vergist je. Die aandacht is vooral voor de onschuldige slachtoffers van deze satanische undergroundreptielen en de negatieve aandacht is terecht voor die inhumane, goddeloze, laffe killers.
Negeren is niet altijd de juiste methode om met geestesgif geïndoctrineerde losers te bejegenen. Het democratisch breeduit meten en detaillistisch zichtbaar maken van deze hoogst criminele en zondige moorddaden blijft de beste optie. Laat die barbaarse, geestesziek losgeslagen onmensen maar weten wat ze allemaal voor verschrikkelijks aanrichten omwille van holle ideologieën en dualistische, satanische religie-opvattingen. Er zit blijkbaar nog heel wat verborgen onkruid op onvermoede, Europese plekken. In diverse gevallen is de integratie geheel mislukt en broeit het kwaad van de vijandelijke indringers. Zij zijn met valse redenen Europa binnen gedrongen. Zodra zij de kans zien, stichten zij moord en verderf, met afgunst en haat als motorvoer. Uitpluizen, die aarde-onwaardige minkukels, tot op het bot en in ieder klein detail, want dan ontdekken we alsnog hoe kleingeestig, afgestompt, primitief, dierlijk agressief, zwaar bekrompen, psychiatrisch haatdragend, door giftige religie verpest, ronduit imbeciel en contactgestoord zij zijn.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)