Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Laatste nieuws, Arnon Grunberg heeft de gouden ganzenveer gewonnen. Wat mij betreft mag hij die in zijn reet steken en de redactie moet paal en perk stellen aan armzalige inzendingen.

Schrijver: Fred, 20 oktober 2017


Geplaatst in de categorie: humor

4.0 met 8 stemmen 159Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Karel Jong
Datum:
23 oktober 2017
Lof en prijs, dat de redactie nog steeds dit platform in de lucht houdt. Zo blijft het een toevluchtsoord voor schrijvers en lezers. Zij het dat de aantallen beperkt zijn. En dat de door schrijvers zelf aangeduide categorie humor niet altijd mijn smaak heeft, maar eerder in een poel van schoolkrantachtige flauwiteiten verzuipt. Maar, zoals vaker gemeld, dat is een kwestie van persoonlijke smaak. Inderdaad, heeft Bjarne gelijk: de actualiteit van het literaire nieuws op deze onvolprezen site is geheel verdwenen. De rubriek lijkt niet te worden bijgehouden. Alle begrip als de redactie dat qua tijd slecht kan bijhouden. Maar dan zouden de erg oude berichten er wel vanaf kunnen.
Naam:
Fred
Datum:
22 oktober 2017
Dank Bjarne, voor je begripvolle opstelling (haha).
Naam:
Fred
Datum:
22 oktober 2017
Die veer had ik beter in het achterste van de redactie moeten plempen, waardeer de moed om mijn bewering te plaatsen. Arnon vind ik een megalomaan menneke, zijn eigenpijperij is te vinden in al zijn eigenschrijverij. Kijk Joanan, dit is echt denigrerend en ik meen het ook nog.
Naam:
Bjarne
Datum:
21 oktober 2017
Het staat als een paal boven water dat de redactie sinds de gouden bevedering van de reet van Arnon veel literair wereldnieuws over het hoofd heeft gezien, maar daar kan Arnon niets aan doen.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
21 oktober 2017
O, O, arme Fred toch!, wat doe je toch onterecht denigrerend over een ware literatuurheld, die de meest unieke en geniale zinsneden heeft gebreid! Je mag jezelf dan komisch vinden, het lijkt me beter dat je de eerbiedwaardige Arnon Grunberg uiterst nederig jouw excuses aanbiedt! (-)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)