Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Het Europees Parlement gaat seksueel misbruik van medewerkers van Europese instellingen onderzoeken.
Boeiend dat na de ontmaskering van slechts één persoon (Weinstein) wereldwijd aandacht is voor misbruik van 'ondergeschikten'.
Hoewel de bewijslast vaak lastig zal zijn, is het te hopen dat misbruikers met naam en toenaam worden gestraft.

Schrijver: Marja Raadt, 25 oktober 2017


Geplaatst in de categorie: misdaad

3.7 met 3 stemmen 95Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
29 oktober 2017
Reactie op Joanan:

Als er werkelijk vrouwen zijn die voor meer 'macht' met hun bazen naar bed gaan, dan zijn die bazen behoorlijk dom. Want het zijn de bazen die volgens de wet daar niet op in mogen gaan, op straffe van ontucht - artikel 249 strafrecht - met een ondergeschikte. Ja, ook als de ondergeschikte het initiatief neemt. Het is namelijk de baas die de macht heeft in de gezagsrelatie. Ook als de baas een vrouw is overigens, en de ondergeschikte een man. Dan mag in dat geval de vrouw niet op de avances van de ondergeschikte man ingaan.

Met bederf van het plezier van seksualiteit heeft dit niets te maken. De wetgever wil gewoon voorkomen dat mensen in gezagsverhoudingen de dupe worden van machtsmisbruik. Daarom is het wijs dat mensen werk en privé gescheiden houden. En voor wie toch graag met de baas of met de ondergeschikte wil: even de eega thuis lief aankijken voor een ondeugend rollenspelletje.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
25 oktober 2017
Wat een enorme hype van veelal zogenaamd misbruikte vrouwen. Veel vrouwen gebruikten namelijk bewust hun seksuele macht om hogerop te komen. Zij gingen voor meer macht met hun bazen naar bed. Seksueel plezier wordt door deze heksenjacht weer flink de kop ingedrukt en bedonderd.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)