Inloggen
Per 1 maart 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 4625):
Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:Ton Hettema
Datum:26 nov. 2017
Bericht:Ach, het is maar net op welk aspect van een persoon je inzzoommt..
Wat dacht je van Bill Clinton, vader George Bush, Francois Mitterand, Edward Heath, Lyndon Johnson, Prins Hendrik, Bernhard en nog een hele waslijst aan presidenten, dictators, koningen, prinsen, koninginnen en prinsessen. En niet te vergeten de totaal oversekste wereld van vandaag de dag. Je hebt nog veel te doen, beste Marja, om je druk over te maken..

Naam:Joanan Rutgers
Datum:23 nov. 2017
Bericht:Dat hij Marilyn Monroe heeft misbruikt en botweg gedumpt, is algemeen vastgesteld. Sommigen stellen dat ze o.a. daardoor zelfdoding heeft gepleegd. Of zelfs dat ze door huurmoordenaars van Kennedy is vermoord.
Helemaal zuivere koffie was die JFK niet, maar als je straks ook nog gaat beweren, dat de moord op hem terecht was, dan haak ik absoluut af.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)