Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

De buitenproportionele wijze waarop Mevrouw Trump het Witte Huis voor de herdenking van Christus' geboorte versierd heeft, wijst op een groot gebrek aan goede smaak en een deerniswekkend tekortschieten aan meeleven met een groot deel van de bevolking die straatarm is.


Zie ook: http://time.com/5038040/t...se-christmas-decorations-2017/

Schrijver: Marja Raadt, 2 december 2017


Geplaatst in de categorie: moraal

4.0 met 4 stemmen 111Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
3 december 2017
Consuminderen.
Zou ze het woord kennen?

Ik heb even de Engelse variant opgezocht:
'Consuming less'.

Ik hoor haar zeggen:
"Consuming what?
Less?
Who is Less?
Do I know him?
Can he bring me some more Christmas trees?"
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
3 december 2017
Chapeau!, Marja, je slaat de spijker op zijn kop, want dat is nu juist wat al die superrijken doen, dwaze illusies creëren, die slechts voor een selecte elite haalbaar zijn!
Jezus Christus werd juist in een dierenstal geboren en Hij was vooral een verdediger van de allerarmsten en maatschappelijk uitgestotenen! Melania is de weg kwijt, omdat ze nooit diepgangliteratuur heeft gelezen, net als haar oudbakken gruwelman. Materialistische egogekken zijn aan de macht, het is een schande dat we dat nog steeds toelaten! Dat feeërieke sprookjesgedoe van Melania is zoetsappige volksverlakkerij! Dat simpele mens is helaas verpest door de verleidelijke weelde, die zichzelf oppergod wanende Donald haar heeft opgelegd. Extreme rijkdom werkt veelal verblindend.
Fantastisch dat je die verwende feeks doorprikt! Wat resteert is nog niet eens een korreltje zout! (-)
Naam:
Ton Hettema
Datum:
2 december 2017
Ken je het verhaal van Jezus en de vrouw die hem, zijn hoofd of zijn voeten, met kostbare balsem insmeerde? De hypocrieten (farizeeërs) reageerden verontwaardigd: zij had de balsem beter kunnen verkopen en het geld aan de armen kunnen geven.
-Dat is wat politieke correctheid doet-
Jezus antwoordde dat ze iemand die iets goeds doet met rust moeten laten. Want de armen (van geest) blijven altijd bestaan, maar de verlossers en profeten van deze wereld zijn zeldzaam..

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)