Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

De verdraaidokters van regeringen, overheden, partijpolitici, kranten, weekbladen, tv en radio hebben de selectie en interpretatie van de openbare informatiestroom zodanig in handen dat ze 90% van de publieke opinie bepalen.
Het wrange feit doet zich hierbij voor dat vooral bij de zelfbenoemde intelligentsia het natuurlijke zintuig voor waarheidsvinding volledig is dichtgeslibd..

Schrijver: Ton Hettema, 3 december 2017


Geplaatst in de categorie: actualiteit

1.7 met 3 stemmen 55Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
3 december 2017
'het komt allemaal heus wel weer goed'

www.youtube.com/watch?v=kW5yxxkbk_8
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
3 december 2017
Beste Ton, je poogt ons al een poosje te overtuigen van het feit dat we allemaal door een groot complot tegen ons verneukt worden, en vooral dat we dat allemaal, dom als we zijn, niet in de gaten hebben. Ik weet dat je het goed bedoelt, en ik weet ook wel dat al die machthebbers niet echt met ons welzijn bezig zijn maar vooral met hun eigen belangen. Maar beste Ton, je overdrijft. Echt. Het komt heus allemaal wel goed. Er groeit nu een andere generatie op. Met andere idealen. Ze lopen niet zo hard meer voor geld en de mythe van de groeiende economie. En als we die mythe achter ons laten, dan komt het met de rest uiteindelijk ook goed. Echt waar. Relax en neem een biertje. Of een kopje thee. Het komt allemaal goed.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)