Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Bjarne
Datum:
7 februari 2018
Fantasie spreekt wederom boekdelen, maar het is niet altijd een boek dat ik zou willen lenen. Ik hou er niet van als mensen mij woorden in de mond leggen die ik niet heb geschreven. Ik hou er ook niet van als mensen een karikatuur van publieke mensen of voortdurend vergelijkingen maken met figuren uit de filmgeschiedenis die een heel ander karakter hadden. Op deze manier discussiëren ervaar ik al snel als erg saai. Er wordt teveel met stereotypen geslingerd, op een gegeven moment is dat blasé en voor mij ook een gepasseerd station. Ik wens deze site een warm hart toe, maar ik ga niet meer ergens reageren.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
7 februari 2018
Maak je geen zorgen, Bjarne, ze hebben geen poten om op te staan. Erdogan is een intimiderende, blaffende blaaskaak en het is juist goed van ons om hem duidelijk te maken, dat we het niet met zijn dictatuur eens zijn! Andere EU-landen delen onze mening (stilzwijgend) ook.
Waarom zou je nog langer met een misdadig regime bevriend willen zijn? Het Syrië van Assad keren we toch ook de rug toe! Erdogan is al lange tijd geleden begonnen met een geweldsspiraal, die absoluut tegen de Universele Rechten van de Mens indruisen. Met deze contactstop komen we indirect ook op voor de arme, Turkse bevolking, die lijdt onder deze Turkse dictatuur. De maat is vol.
Wat verwacht die meneer Waagmeester dan? Dat er binnenkort Turkse bommenwerpers over ons land vliegen? Omdat we niet op de hand van de leugenaar en misdadiger Erdogan zijn? Omdat we zijn dwingelandij niet gedogen? Laat me niet lachen zeg! To hell met zijn vervloekte afstraffingssystemen!
De Koerdische strijders hebben hard tegen de IS-strijders gevochten, hij zou enorm veel respect voor hen moeten hebben, in plaats van hen als zwarte schapen en zondebokken af te slachten! Hij is kierewiet en paranoia en hij reageert zijn binnenlandse onvrede af op de minderheidsbevolking van de Koerden.
Komaan, Bjarne, we kunnen wel zonder de handel en schijnheilige vriendschap met het zeikerige Turkije onder Erdogan. Sterker nog, wat een heerlijke opluchting en een pak van ons hart!...
Naam:
Bjarne
Datum:
6 februari 2018
Dat is maar de vraag, ik lees in de media ook andere geluiden. De situatie wordt er zo zeker niet beter op. Ik citeer:
"Ook correspondent Lucas Waagmeester is zeer verbaasd over de Nederlandse stap en verwacht dat Turkije fel zal reageren. "Zoals we de Turkse regering op dit moment kennen, zal die dit niet zomaar over z'n kant laten gaan. De verwijdering tussen beide landen gaat verder dan we de afgelopen tien maanden al hebben gezien."

en:
"Het is echt de laatste stap, want hierna kan je niks meer doen. Dit is diplomatiek het allerergste wat je kan doen."

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)