Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

De dodelijke stilte (op praktisch alle media) die nu al een week duurt, omtrent het doodslaan door de politie van een 'verwarde man' in Waddinxveen, is tekenend voor de staat van geestelijke apathie, politie-ke correctheid en emotionele burn-out van 90 procent van de Nederlanders.

Schrijver: Ton Hettema, 11 februari 2018


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.3 met 7 stemmen 121Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Ria
Datum:
18 februari 2018
Beste Joanan,

Beter had je het niet kunnen verwoorden.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
12 februari 2018
De politie krijgt steeds meer met verwarde mensen te maken, omdat er zoveel op de geestelijke gezondheidszorg is bezuinigd. De politie klaagt daar zelf ook over, omdat ze geen kennis van zaken hebben inzake geestesstoornissen, laat staan hoe ze daar mee om moeten gaan.
Geestesgestoorde mensen zijn geen criminelen, laat de politie dat ten eerste leren. De doorgedraaide, Haagse autohandelaar Paul Selier is volgens mij onterecht als een crimineel behandeld. Het buitensporige geweld van de op hem in beukende agent is op zich uiterst crimineel! Volgens mij begint de Nederlandse politie steeds meer op Amerikaanse cops te lijken en dat is uiterst zorgwekkend. Volgens mij vergeten de agenten steeds meer dat zij een hulpverlenende taak hebben! En niet een stress-afreagerende, moorddadige taak. Machthebbers zijn per definitie vaak linke soep. Vooral als ze ook nog wapens hebben. Ze houden namelijk een negatief kat-en-muis-spel gaande. Soms moeten er gewoonweg psychiaters ingezet worden en geen getrainde agressors.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)