Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Wat moet het Pia Dijkstra een diep gevoeld genoegen verschaffen door jarenlange inspanning tegen onjuiste beweringen in ervoor gezorgd te hebben dat over een aantal jaren honderden, misschien wel duizenden levens van zwaar zieke medelanders gespaard zullen worden.
En dat door een initiatiefwet die iedere Nederlander de garantie biedt zelf baas te zijn over zijn/haar organen, ook na de dood.

Schrijver: Marja Raadt, 14 februari 2018


Geplaatst in de categorie: ziekte

2.6 met 5 stemmen 208Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Ton Hettema
Datum:
17 februari 2018
Ja, wat kunnen mensen toch een diepe tevredenheid voelen als ze iets voor elkaar hebben gekregen. Maar vertelt die tevredenheid iets over de juistheid van de zaak waarvoor je hebt gestreden? Nee, daar zegt dat gevoel niets over.
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
16 februari 2018
Even beter opletten, Joop, want juf heeft 'dwongen' geschreven, voltooid verleden tijd, wat betekent dat het nu dus niet meer gebeurt, want juf kan wel lezen, maar Joop niet!
Naam:
Joop
Datum:
15 februari 2018
Die politiek bestaat inmiddels in China niet meer, gewoon zelf de media blijven volgen en het vooral niet aan juffrouw Mommers overlaten, want die maakt overal haar eigen verhaal van.
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
14 februari 2018
Je wordt voor de gek gehouden. Je zou jezelf beter moeten informeren. Over hoe het er werkelijk aan toe gaat.

Er is een reden dat er artsen, anesthesiologen en verpleegkundigen zijn die weigeren mee te werken aan deze orgaantransplantaties.

Er is nog veel verschil van mening over hersendood. Er zijn neurologen en cardiologen die beweren dat hersendood niet dood is.

Er is een reden dat 81% van de verpleegkundigen die wel aan orgaantransplantie hebben meegewerkt, zelf geen donor wil zijn, en 63% van hen ook niet wil ontvangen.

Bovendien blijft het abject dat een overheid meent over onze organen te mogen beschikken als we twee keer geen brief beantwoord hebben.

Het is hier verdomme China niet, waar ze met hun één kind beleid vrouwen tot abortus dwongen!

Integriteit van het lichaam is een grondrecht. Dat hoor je als overheid te beschermen!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)