Inloggen
Per 1 maart 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 4712):

Het wordt sappelen voor Prins Laurent die 15% moet gaan inleveren van zijn toch al wat magere jaarlijkse toelage van 300.000 euro.

Schrijver: A. Steios, 30 mrt. 2018
30 mrt. 2018


Geplaatst in de categorie: koningshuis

4,0 met 2 stemmen 621Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:Ton Hettema
Datum:31 mrt. 2018
Bericht:Zo´n toelage is echt niet overdreven, beste Stavros, je moet niet vergeten dat zo´n prins behoorlijk wat overheadkosten moet ophoesten: een representatief vervoermiddel -zowel voor land, voor zee, als voor in de lucht- bij z´n stand passende kleding, schoeisel, woonlasten, reiskosten, personeel, zwijggeld/steekpenningen aan de pers en de paparazzi, drankgeld, hotelkosten, declaraties van courtisanes, belastingconsulenten, etcetera..
Daar hou je dan weer geen rekening mee..

Naam:Joanan Rutgers
Datum:31 mrt. 2018
Bericht:Deze officiële mafkees is Kapitein-ter-Zee bij de Belgische marine. Niet door eigen verdienste, maar omwille van zijn rol als prinsje Brekebeen. Om zijn imago wat te compenseren en te maskeren. Ongeveer het enige waar hij mee kan pronken. Nu deed hij dat onlangs in de Chinese ambassade, wat volgens het kabinet zeer ongepast was. Vandaar die 15% korting op zijn riante uitkering. Maar zonder die korting blijft de rest nog steeds weggegooid geld. Het is immers maar wachten op zijn volgende stupiditeit. Echt een triest kluchtfiguur en geen reclame voor de marine.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)