Inloggen
Per 1 maart 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 4723):

Mijn bewondering voor de Israelisch-Amerikaanse Oscar-winnares Natalie Portman, die het niet ziet zitten om de uitreiking van de Genesis Prize bij te wonen. Zij wil deze prijs niet in ontvangst nemen uit protest tegen het anti-Palestijnse beleid van premier Benjamin Netanyahu, die zou spreken tijdens de ceremonie.

De afgelopen weken werden bij Palestijnse protesten bij de grens met de Gazastrook ruim 35 Palestijnse demonstranten door het Israëlische leger doodgeschoten.

Illustratie: Natalie PortmanSchrijver: O.U. Deis, 21 apr. 2018
21 apr. 2018


Geplaatst in de categorie: moraal

4,0 met 3 stemmen 53Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:Joanan Rutgers
Datum:22 apr. 2018
Bericht: Natalie zou volgens mij die prijs juist wel in ontvangst moeten nemen en dan openlijk premier Netanyahu van repliek dienen. Dat zou pas echt effect hebben. Hem ter plekke voor schut zetten. Maar ja, je moet het maar durven! (-)


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)