Inloggen
Per 1 maart 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 4732):

Harold Bornstein, de voormalige privé-arts van De Donald, heeft meegedeeld dat Trump in hoogst eigen persoon zijn gezondheidsverklaring ten tijde van de verkiezingscampagne ('gezondste president ooit") eigenhandig heeft opgesteld!
Vergeleken met zijn andere strapatsen lijkt me dit een klein dingetje!

Schrijver: A. Steios, 2 mei. 2018
2 mei. 2018


Geplaatst in de categorie: ziekte

3,7 met 3 stemmen 91Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:Ton Hettema
Datum: 4 mei. 2018
Bericht:Jezelf volledig, dus in alle opzichten, gezond en capabel verklaren lijkt me de enige optie die de goede man heeft om stelling te nemen in en weerstand te bieden aan de paranoïde heksenjacht die vanaf het begin van zijn aantreden door de multinationale media en de dolgedraaide aanhang van de kandidaat die nog steeds niet tegen haar verlies kan, tegen zijn presidentschap wordt gevoerd. Onophoudelijk, arglistig, insinuerend, verzuurd en hysterisch..
(inclusief alle 'nuttige idioten' die deze hetze versterken en continueren)

Naam:Joanan Rutgers
Datum: 3 mei. 2018
Bericht:Dat heet bluf en opschepperij. Mijn hemel, wat een triest figuur! Dat hij geestelijk ziek is, maak je flink duidelijk in de categoriekeuze. Wat een megabedrieger en hij gaat maar door! (-)


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)