Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
12 mei 2018
Aan de diepzinnige reactie van Ton kan ik even niet tippen, maar wat volgens mij wel duidelijk is, is dat niemand het heeft gesuggereerd dat terroristen het op een rijtje hebben.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
11 mei 2018
Email:
agschulzziggo.nl
Gelukkig ís het maar een suggestie. Een ieder van ons heeft ze op een rijtje, zij het dat de volgorde bij sommigen volgens de geldende normen anders is gerangschikt.
Naam:
Ton Hettema
Datum:
11 mei 2018
De term 'verwarde persoon' is recentelijk uitgevonden door de spindokters en propagandisten van de 'rechtstaat', waarin 'we' geacht worden ons steeds ondergeschikter op te stellen ten opzichte van de vertegenwoordigers (die hun aanhankelijkheid laten bepalen door degenen die hen betalen) van de op drijfzand gebaseerde principes van 'gezag en orde'. Het is een mediawoord dat door de 'voorlichters' van de gezagsdragers (zij die door instituten als politieacademies worden opgeleid om 'gepast geweld te gebruiken') wordt gehanteerd om een vage categorie medemensen te stigmatiseren in het bewustzijn van de rest van ons, om zodoende afkeer in hen op te wekken en te suggereren (zonder specifiek te hoeven zijn) dat deze verwarde mensen niet sporen ('anders dan u en ik') en thuishoren in een twilight zone van menselijk functioneren waar ieder fatsoenlijk mens met gezond verstand niets, maar dan ook niets mee te maken wil hebben en bovendien niet bevoegd is het in z'n hoofd te halen om in dat schemergebied van geestelijke instabiliteit ook maar een teennagel van kritisch denken te zetten, op straffe van zelf geassocieerd te worden, door besmetting, met deze labiele, onberekenbare, gevaarlijke, borderline individuen. Met als algemene subliminale boodschap: de regeerders en andere geleerde en ontzagwekkende magistraten vertegenwoordigen het geweten van onze maatschappij en beschermen de gemeenschap tegen allerlei bedreigingen van extramurale en intramurale aard.

(ik heb de aanhalingstekens in het 2-e deel weggelaten, erop hopend dat de intelligente lezer die zelf wel zal aanvoelen)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)