Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

TOUR DE FRANCE

De kans is groot dat Victor S. zich de komende dagen niet waagt aan een uitspraak, over wie de eindoverwinnaar wordt in de Tour de France van dit jaar, schat ik op meer dan 90%.

Vermoedelijk zal hij dit enkele dagen voor Parijs doen. Ik verklap alvast dat hij Geraint Thomas heet. Tenzij hij in een ravijn valt en kijkend op z'n pontiac horloge ziet dat de tijdslimiet is verstreken. In dat geval heeft Kruijswijk een goede kans om tweede te worden want ook Jumbo gebruikt het wondermiddel 'ketonen'.

Eerste wordt in dat geval Egan 'Jody' Bernal tenzij de Giro hem toch parten gaat spelen of Adam Yates, als die dit keer geen slechte dag heeft. Maar hou ook die Victor S. in de gaten.

Schrijver: catrinus, 16 juli 2019


Geplaatst in de categorie: sport

4.0 met 1 stemmen 1.048Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
catrinus
Datum:
16 juli 2019
Beste Victor, ik ben het voor het grootste gedeelte met je eens. Met name dat van die oortjes en het domme nazwammen. Helaas moet ik bekennen(ook al kijk ik er absoluut geen uren naar) dat ik zo af en toe, vooral bij slecht weer graag even kijk. De helikopterbeelden zijn prachtig, zoiets krijg je nooit te zien als je daar bent. Een soort van Rail Away( van de EO). Mijn, hoe noemen ze dat, soort van guilty pleasure. Eigenlijk is het allemaal niks, maar toch ……….. genieten. Veel leuker toch dan dat gekreun en gesteun op steeds hetzelfde stukje grond van enkele bijna identiek uitziende tennissers.
Naam:
Victor S.
Datum:
16 juli 2019
Victor gaat geen voorspelling wagen aan de huidige Tour de France. Hij meent dat door het gebruik van 'oortjes' het sportieve wedstrijdverloop niet meer is wat het zou moeten en kunnen zijn. Victor is gestopt met het tijd besteden aan het urenlang kijken en vooral het luisteren naar het ellenlang gezwam rondom de Tour.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)