Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

TRUMP REVISITED

Zelfs ik ga mijn mening over Trump herzien. Nu ik in het journaal zag dat de brave man na de schietpartijen in Dayton en El Paso spontaan naar die plaatsen ging om z’n medeleven te betuigen.
Hij zei dan ook voor de camera dat hij een fantastische dag had gehad en hij een warm onthaal had mogen beleven. Hij wenste dat wij het hadden kunnen zien.

Helaas zagen wij dat de ontvangst kil was en eigenlijk ongewenst, hij werd uitgejouwd.
Wat gemeen toch. Hij heeft immers gelijk gezegd dat er maatregelen zullen worden genomen. Iets onduidelijks wat betreft de opvang en ''screening'' van geesteszieken, want daar ligt de oorzaak van het probleem, niet bij de wapenhandel.

Ach de beste man probeert er weer een positieve draai voor zichzelf aan te geven. Natuurlijk dat mag.
Mijn herziening betreft het feit dat mijn beeld van de man nog beroerder is geworden.
Hij ligt er niet wakker van en zal, mocht hij dit lezen, vooral wijzen op mijn tweede zin – waaruit blijkt dat hij ook menselijke kanten kan etaleren.

Schrijver: catrinus
Inzender: C.A. de Boer, 9 augustus 2019


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.3 met 3 stemmen 127Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
catrinus
Datum:
12 augustus 2019
Beste Ton. Ik schat dat in Nederland minstens een half miljoen mensen hebben gezien, wat ik heb gezien. Natuurlijk is wat we zagen allemaal gemanipuleerd volgens jou. Maar waarom zegt Trump niet gewoon dat het een 'impressing' day was. in plaats van een magnifieke dag. En weet je waarom hij met die baby, wiens ouders waren omgekomen, op de foto ging? Omdat niemand van de daar nog liggende slachtoffers wou. De baby was al ontslagen uit het ziekenhuis en speciaal voor de foto weer opgetrommeld. En een baby kan geen commentaar leveren. Ach ik weet ook dat is natuurlijk weer gelogen. Laten we het er op houden dat jij anders - heel anders - naar de wereld kijkt dan ik. Of ben ik er toch weer in gestonken en heb ik me weer door jou op stang laten jagen. Ach, ik heb gewoon verslag gegeven. Leuk voor Trump dat hij weet dat er tussen die half miljoen tenminste 1 vriend zit.
Naam:
Ton Hettema
Datum:
12 augustus 2019
Je onwetendheid en ongeïnformeerdheid en navenant je naïveteit zijn oorverdovend..
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
10 augustus 2019
Yeah right, en al die Amerikaanse burgerranchers, politie-agenten en militairen, incluis de opperbevelhebber, zijn natuurlijk mentaal kerngezond!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)