Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

De Telegrof (2)

Het zou de Telegraaf sieren (de hoofdredacteur, de geslepen Wouter de Winther en andere betrokken journalisten) als excuses worden aangeboden voor de misselijke wanvertoning om de 15-jarige zoon van de burgemeester van Amsterdam te betrekken bij hun hetze tegen burgemeester Femke Halsema.

Met name in de columns van de verzuurde Hoogland wordt op een weinig respectvolle manier ingehakt op Femke Halsema wat de sfeer vertroebelt en kan leiden tot onacceptabel gedrag van lezers die niet verder kunnen kijken dan hun pinokkio-neus lang is.

Schrijver: M. Feith, 16 augustus 2019


Geplaatst in de categorie: moraal

4.0 met 5 stemmen 199Er zijn 6 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
20 augustus 2019
Objectief gezien draait men om de hete brei.
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
18 augustus 2019
Objectief gezien heeft Fred geen inzicht in de achtergrond van wetsovertredingen door minderjarigen. Gelukkig werken er bij justitie en in de hulpverlening mensen die er meer verstand van hebben.
Naam:
Fred
Datum:
18 augustus 2019
Objectief gezien ligt het aan de opvoeding, daar is Femke tekort geschoten. Dan wordt zo'n burgemeestersketen een zware last.
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
17 augustus 2019
Aan het recht op journalistieke vrijheid zit de plicht om je te houden aan de kaders van wetten en internationale verdragen. Deze krant heeft die kaders met voeten getreden. De journalist in kwestie behoorde te weten dat minderjarigen niet publiekelijk berecht worden. Bovendien was de informatie afkomstig uit een lek bij de politie, wat een strafbaar feit oplevert. Informatie verkregen uit strafbaar gedrag publiceren, dan ben je echt fout bezig. Ik hoop dat ze een fikse schadevergoeding moeten betalen.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
17 augustus 2019
Wie leest dat onruststokende, overdreven, totaal overbodige, walgelijk oppervlakkige, linksveroordelende, bevooroordeelde, prutserige sensatiekrantje nog?
Naam:
catrinus
Datum:
16 augustus 2019
Ach meneer Feith, u heeft gelijk. Maar wees nou eerlijk, eens een boef altijd een boef. Eens heel fout blijft meestal fout. De Telegraaf en excuses is al een varken leren vliegen. Een 'beetje fatsoenlijk' mens leest toch geen telegraaf meer.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)