Inloggen
voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 4905):

Een moreel denkend en voelend mens onwaardig.

De wijze waarop president Trump spreekt over het vermoorden van een tegenstander - zonder vorm van proces - in een ander land - ook nog in het bijzijn van kinderen - is stuitend en een moreel denkend en voelend mens onwaardig.

Schrijver: Marja Raadt, 28 okt. 2019


Geplaatst in de categorie: moraal

4,8 met 5 stemmen 105Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:Joanan Rutgers
Datum:31 okt. 2019
Bericht:Ik gruwelde van bullebak Trump, die zonder een greintje mededogen vol ongeplaatste trots zat te raaskallen, dat hij de duivel eigenhandig had vermoord. Jezus leert ons zelfs onze ergste vijand lief te hebben. Trump is geen ware christen, maar een agressieve killer, die geniet van bloederige Halloween-optochten.

Naam:Ton Hettema
Datum:28 okt. 2019
Bericht:Wat ik heb begrepen van deze 'raid', is dat de erudiete, vredelievende, inspirerende, diep religieuze leider van IS in Syrie, die vele ongelovige, kapitalistische honden via effectieve hoofdamputaties en loutering dmv het element vuur, heeft gefaciliteerd in hun transitie naar het koninkrijk der hemelen, wegvluchtte met zijn 3 jonge kinderen in n doodlopende (!) tunnel en aldaar besloot om zijn veiligheids vest tot detonatie te brengen, resulterend in een chaotische verspreiding van onherkenbaar verminkte familieleden maten..


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)