Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Britse Koningshuis probeert Meghan te mangelen

In de strijd tussen het Britse Koninklijke Huis en Meghan Markle sta ik als één man achter Meghan.

... Het Britse Koningshuis kan de verbintenis tussen Prins Harry en de gekleurde Amerikaanse Meghan Markle niet velen ...

Schrijver: A. Steios, 4 maart 2021


Geplaatst in de categorie: koningshuis

4.4 met 5 stemmen 229Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Karel Jong
Datum:
5 maart 2021
Als 1 man(netje) achter Meghan staan? Mogelijk dat deze dunne bewering geen grote impact zal hebben op het voor mij warrige gedoe ten paleize en daarbuiten. Inderdaad, we zien wel. Wel fijn dat de bekvechtende royals geen zorgen kennen over hypotheek, boodschappen en verlies van werk door een pandemie.
Naam:
Bet Weter
Datum:
5 maart 2021
Zo willekeurig is het denk ik niet. Als je de racismekaart wilt trekken, trouwens meer de media die dat doen dan het koningshuis zelf, vind ik dat een beetje prematuur.
Het is de mening van mevrouw Eniola Ladapo en meer dan dat is het niet. Er zijn honderden meningen over Meghan Markle en haar rol binnen het koningshuis.
Ik denk dat je voorzichtig moet zijn met een oordeel te vellen over wat er werkelijk speelt. Zoals eerder gezegd. De tijd zal het leren.
Naam:
A. Steios
Datum:
5 maart 2021
Beste Bet,

Hier een willekeurig gekozen fragment uit een willekeurig gekozen Engels tijdschrift (ter illustratie).

The collateral damage extends far beyond the palace walls. Meghan's treatment has sent a damaging message to young British people of color, who perhaps saw her as a sign that racial prejudice might be finally ebbing away.

"This has been a very rude awakening," said Ladapo, who studies economics and is president of her university's African-Caribbean Society. "It reminded us that we shouldn't get too comfortable, and no matter how much we think we are accepted into society, we really aren't."
Naam:
Bet Weter
Datum:
5 maart 2021
Het woord "gekleurde" snap ik in deze context niet goed. De tijd zal het leren. Moeilijk om over te oordelen met de huidige info.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
5 maart 2021
Handjes thuis hé!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)