Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Doorstart Brekebenen Kabinet

Toeslagen schandaal, woningramp, tweedeling, zorgbeleid en salarissen, onderwijs, lerarentekort, bureaucratie jeugdzorg, mislukte participatiewet, overheid vijand van de burgers. En wat doen hoogopgeleide, intelligente politici? Een doorstart maken van het huidige (mislukte en vastgelopen) kabinet. Dit na zes maanden kostbaar heen en weer gepraat, met uitsluitspelletjes, linkse wolken, interne CDA ellende en wanbeleid, al of niet scheidende wegen, twee tycoons mislukt als informateur (Tjeenk Willink en Hamer). En bovenal- zo het nu lijkt- met een rubberen ruggengraat van Kaag D’66. Fijn, een 'vernieuwend' kabinet tegen de achtergrond van gigantische problemen.

Schrijver: Freek Berglust
30 september 2021


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.4 met 10 stemmen 274Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
catrinus
Datum:
6 oktober 2021
een perfecte opsomming van wat er aan de hand is.
De opmerking van Stelos ook trouwens: een nieuwe bestuurscultuur op touw zetten met uit het zelfde hout gesneden figuren. Wie gelooft dat?
Naam:
Freek Berglust
Datum:
3 oktober 2021
Zo het lijkt heeft een trol vannacht de site bezocht? De aantallen gelezen en waardering zijn bijna alle gewist.
Als dat maar niet door een bozige bezoeker van de site is. Nee, dat is onzin. Hoewel in deze tijd het meest bizarre toch mogelijk blijkt op het terrein van de sociale media.
Naam:
A. Steios
Datum:
2 oktober 2021
Nieuwe wijn in oude zakken!
Naam:
Freek Berglust
Datum:
1 oktober 2021
Beweerd wordt dat de het nu zou gaan om vernieuwing, andere bestuurscultuur en drastisch ingrijpen ten behoeve van grote maatschappelijke problemen. Dit overleg over de inhoud (hoe vaak hoorden wij niet deze slappe stoplap) gebeurt door ongeveer dezelfde personen die de afgelopen maanden en daarvoor blijk gaven van spelletjes, blokkades, halsstarrigheid, linkse wolken, vertragingen, egotripperij, weglopende bewindslieden of ziek, en trieste erfenissen als het schandaal rond de toeslagen, en de verschrikking van de huidige woonramp. Dat belooft veel voor een frisse start.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
1 oktober 2021
En dan denken die incapabele, vastgeroeste zittenblijvers ook nog dat ze ons twee keer voor de gek kunnen houden! Wat een ongeloofwaardige, holle narcisten en huichelachtige praatjesmakers zeg! Rap op naar de tweede val!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)